We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

 

PREDANÉ!!!! Interaktívna obhliadka - na predaj priestranný rodinný dom v obci Chynorany

Street: Cintorínska
City/Town: Chynorany
District: Partizánske
County: Trenčiansky kraj
Category: Houses
Type: Sale
House type: Family house
Other:
Reserved

Property description

Pozrite si interaktívnu prehliadkurodinného domu, ktorú Vám odprezentujeme online formou 3D zobrazenia bez nutnosti osobného stretnutia. 

KLIKNITE TU: ALFA Reality - virtuálna prehliadka domu

Do domu sa vchádza cez vstupnú verandu do chodby, kde sú schody vedúce do pivnice, toaleta a schody vedúce na prvé podlažie. V chodbe a na schodiští je na stenách vkusný drevený obklad. Na tomto podlaží sa nachádzajú tri izby. kuchyňa a kúpeľňa. V jednej izbe je plastové okno ostatné okná sú pôvodné drevené. V izbách sú pôvodné no zachovalé parkety. Kúpeľňa je moderná a po rekonštrukcii.

Na druhom podlaží sa nachádza ešte jedna izba s balkónom a veľká podkrovná miestnosť, ktorá je teraz využívaná len ako povala ale je tu krásny priestor, ktorý je možné využiť na bývanie.

Kúrenie je ústredné plynové a aj na pevné palivo. Odpad je zvedený do žumpy s možnosťou napojenia na kanalizáciu

Výhodou umiestnenia nennuteľnosti je blízkosť škôlky, školy, obecného úradu, obchodov, pošty, lekárov, reštaurácie, ihriska, autobusovej zastávky a vlakovej stanice.

Dom je zdravý postavený z kvalitných materiálov. Je dvojpodlažný, cely podpivničený. V pivnici sa nachádza kotoľňa, dielňa, sklad, pivnička na zeleninu a kúpeľňa. Rozloha pozemku je 411 m2 z toho 113 m2 je zastavaná plocha.

Možnosť kúpy tohoto domu je aj prostredníctvom úveru a to priamo u nás. V prípade vášho záujmu o obhliadku ma môžete kontaktovať na tel. 0948 255 499 alebo alfa@alfareality.sk.

Sledujte naše novinky a pridajte sa k nám aj na FACEBOOKU :)

 

Features

Status:
reserved
Ownership:
privately
Type:
partly re-made
Total area:
411 m2/month
Usable area:
411 m2
Land area:
411 m2
Built-up area:
113 m2
Number of floors:
2
:
4
Balcony:
yes
Bathroom:
yes
Electric voltage:
230/400V
Water:
public water-supply
System connection:
yes
Sewer connection:
yes
Gas connection:
yes
Heating:
own
Array:
yes

Show on map

Broker

Silvia Kakašova

Silvia Kakašova

Real estate broker Partizánske

  • Slovensky
  • English
  • Česky
  • rusr

Sme veľmi spokojní za rýchle a kvalitné poskytovanie informovanosti a príjemné vystupovanie, komunikáciu a seriózny prístup. Prajeme veľa úspechov vo Vašej práci.

Alica Hudecová, Partizánske