We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

 

PREDANÉ!! Priestranný rodinný dom v obci Hradište - okres Partizánske

Street: Hradište
City/Town: Hradište
District: Partizánske
County: Trenčiansky kraj
Category: Houses
Type: Sale
House type: Family house
Other:
Price at agency

Property description

PREDANÉ - Do domu sa vchádza cez vstupnú verandu kde sú schody vedúce na prvé podlažie. Na tomto podlaží sa nachádza kuchyňa, obývačka spojená s priestrannou jedálňou a ďaľšie tri izby. Toto podlažie disponuje samozrejme kúpeľňou s WC, schodmi vedúcimi na druhé podlažie a smostatnou letnou kuchyňou s komorou.

Z letnej kuchyne je východ na zadnú stranu pozemku kde je vybudovaný altánok na posedenie a relax. Na pozemku sa nacháídza taktiež garáž, budovy na uskladnenie záhradného náradia a pivnica na zeleninu. Rozloha pozemku je 750 m2 a prislúcha k nemu udržiavaná záhrada o rozlohe 350 m2. V celom dome sú plastové okná a je z časti podpivničený. Vykurovanie je zabezpečené pecou na pevné palivo a krbom.

Rodinný dom spĺňa požiadavky aj náročnejšej a viacčlennnej rodiny. Pôsobí veľmi vkusným a priestranným dojmom. Skrýva veľký potenciál a samotná obhliadka bude určite milým prekvapením.

Možnosť kúpy tohoto domu je aj prostredníctvom úveru a to priamo u nás. V prípade vášho záujmu o obhliadku ma môžete kontaktovať na tel. 0948 255 499 alebo alfa@alfareality.sk.

Sledujte naše novinky a pridajte sa k nám aj na FACEBOOKU :)

Features

Status:
active
Ownership:
privately
Type:
partly re-made
Usable area:
160 m2
Land area:
1100 m2
Built-up area:
150 m2
Number of floors:
2
Balcony:
yes
Bathroom:
yes
Parking:
private
Water:
public water-supply
Garage:
yes
Sewer connection:
sump
Heating:
own - solid fuel
Array:
yes

Show on map

Broker

Silvia Kakašova

Silvia Kakašova

Real estate broker Partizánske

  • Slovensky
  • English
  • Česky
  • rusr

Sme veľmi spokojní za rýchle a kvalitné poskytovanie informovanosti a príjemné vystupovanie, komunikáciu a seriózny prístup. Prajeme veľa úspechov vo Vašej práci.

Alica Hudecová, Partizánske