Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

PREDANÉ!!!! Interaktívna obhliadka - na predaj priestranný rodinný dom v obci Chynorany

Ulica: Cintorínska
Obec: Chynorany
Okres: Partizánske
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
Rezervované

Popis nehnuteľnosti

Pozrite si interaktívnu prehliadkurodinného domu, ktorú Vám odprezentujeme online formou 3D zobrazenia bez nutnosti osobného stretnutia. 

KLIKNITE TU: ALFA Reality - virtuálna prehliadka domu

Do domu sa vchádza cez vstupnú verandu do chodby, kde sú schody vedúce do pivnice, toaleta a schody vedúce na prvé podlažie. V chodbe a na schodiští je na stenách vkusný drevený obklad. Na tomto podlaží sa nachádzajú tri izby. kuchyňa a kúpeľňa. V jednej izbe je plastové okno ostatné okná sú pôvodné drevené. V izbách sú pôvodné no zachovalé parkety. Kúpeľňa je moderná a po rekonštrukcii.

Na druhom podlaží sa nachádza ešte jedna izba s balkónom a veľká podkrovná miestnosť, ktorá je teraz využívaná len ako povala ale je tu krásny priestor, ktorý je možné využiť na bývanie.

Kúrenie je ústredné plynové a aj na pevné palivo. Odpad je zvedený do žumpy s možnosťou napojenia na kanalizáciu

Výhodou umiestnenia nennuteľnosti je blízkosť škôlky, školy, obecného úradu, obchodov, pošty, lekárov, reštaurácie, ihriska, autobusovej zastávky a vlakovej stanice.

Dom je zdravý postavený z kvalitných materiálov. Je dvojpodlažný, cely podpivničený. V pivnici sa nachádza kotoľňa, dielňa, sklad, pivnička na zeleninu a kúpeľňa. Rozloha pozemku je 411 m2 z toho 113 m2 je zastavaná plocha.

Možnosť kúpy tohoto domu je aj prostredníctvom úveru a to priamo u nás. V prípade vášho záujmu o obhliadku ma môžete kontaktovať na tel. 0948 255 499 alebo alfa@alfareality.sk.

Sledujte naše novinky a pridajte sa k nám aj na FACEBOOKU :)

 

Vlastnosti

Status:
rezervované
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
411 m2
Úžitková plocha:
411 m2
Plocha pozemku:
411 m2
Zastavaná plocha:
113 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
4
Balkón:
áno
Kúpeľňa:
áno
El. napätie:
230/400V
Voda:
verejný vodovod
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
áno
Plyn:
áno
Vykurovanie:
vlastné
Pivnica:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Silvia Kakašova

Silvia Kakašova

Real estate broker Partizánske

  • Slovensky
  • English
  • Česky
  • rusr

Sme veľmi spokojní za rýchle a kvalitné poskytovanie informovanosti a príjemné vystupovanie, komunikáciu a seriózny prístup. Prajeme veľa úspechov vo Vašej práci.

Alica Hudecová, Partizánske

Radi Vám poradíme