Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

PREDANÉ!! Priestranný rodinný dom v obci Hradište - okres Partizánske

Ulica: Hradište
Obec: Hradište
Okres: Partizánske
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
Cena v RK

Popis nehnuteľnosti

PREDANÉ - Do domu sa vchádza cez vstupnú verandu kde sú schody vedúce na prvé podlažie. Na tomto podlaží sa nachádza kuchyňa, obývačka spojená s priestrannou jedálňou a ďaľšie tri izby. Toto podlažie disponuje samozrejme kúpeľňou s WC, schodmi vedúcimi na druhé podlažie a smostatnou letnou kuchyňou s komorou.

Z letnej kuchyne je východ na zadnú stranu pozemku kde je vybudovaný altánok na posedenie a relax. Na pozemku sa nacháídza taktiež garáž, budovy na uskladnenie záhradného náradia a pivnica na zeleninu. Rozloha pozemku je 750 m2 a prislúcha k nemu udržiavaná záhrada o rozlohe 350 m2. V celom dome sú plastové okná a je z časti podpivničený. Vykurovanie je zabezpečené pecou na pevné palivo a krbom.

Rodinný dom spĺňa požiadavky aj náročnejšej a viacčlennnej rodiny. Pôsobí veľmi vkusným a priestranným dojmom. Skrýva veľký potenciál a samotná obhliadka bude určite milým prekvapením.

Možnosť kúpy tohoto domu je aj prostredníctvom úveru a to priamo u nás. V prípade vášho záujmu o obhliadku ma môžete kontaktovať na tel. 0948 255 499 alebo alfa@alfareality.sk.

Sledujte naše novinky a pridajte sa k nám aj na FACEBOOKU :)

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
160 m2
Plocha pozemku:
1100 m2
Zastavaná plocha:
150 m2
Počet podlaží:
2
Balkón:
áno
Kúpeľňa:
áno
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Voda:
verejný vodovod
Garáž:
áno
Kanalizácia:
žumpa
Vykurovanie:
vlastné - pevné palivo
Pivnica:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Silvia Kakašova

Silvia Kakašova

Real estate broker Partizánske

  • Slovensky
  • English
  • Česky
  • rusr

Sme veľmi spokojní za rýchle a kvalitné poskytovanie informovanosti a príjemné vystupovanie, komunikáciu a seriózny prístup. Prajeme veľa úspechov vo Vašej práci.

Alica Hudecová, Partizánske

Radi Vám poradíme