Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj 2 novostavby v novej zóne bývania v centre obce Oslany, okres Prievidza

Ulica: -
Obec: Oslany
Okres: Prievidza
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
119 900 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj novostavbu rodinného domu v obci Oslany, okr. Prievidza. Ide o pripravovanú novú zónu bývania v úplnom centre obce Oslany, ulica SNP. Prístup je priamo z hlavnej cesty, pričom samostatané domy budú umiestnené v zadnej časti tejto exkluzívnej a tichej časti centra obce. 

Ide o pripravovanú výstavbu novostavieb s dvanastimi domami, pričom ľavá strana - šesť domov je už vypredaná. Aktuálne sú na predaj ešte dva domy na pravej strane tejto pripravovanej zóny. Ide v podstate o radovú výstavbu s tým, že každý dom má samostatné štyri obvodové múry. 

Ide o poschodové 4 izbové rodinné domy, ktorých rozloha je 8m x 8m. Na prízemí sa nachádza kuchyňa, obývacia izba s východom na terasu, veranda, wc, technická miestnosť a schodisko. Na poschodí sú 3 izby a kúpeľňa. 

Samostatný pozemok pred domom je určený hlavne na dve parkovacie miesta a pozemok za domom dotvára priestor na terasu a samostatné nádvorie s dostatočným súkromím.

Vchod do zadnej časti pozemku, teda na nádvorie je možný terasovými dverami z obývacej miestnosti. Rozloha konkrétne tohto pozemku je 260 m2. Je to už posledný krajný pozemok, má šírku 10 m a z toho dôvodu je možné vchádzať na pozemok aj zvonka.

Dom bude odovzdaný po jeho kolaudácií v štandarde, to znamená komplet stierky, podlahy, dlažba, sanita, kúpeľne, okrem kuchynskej linky. 

Viac informácii na 0948 969 676, prípadne mailom na pavol.kakas@alfareality.sk. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
260 m2
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Intravilán
Šírka pozemku:
10 m
Dĺžka pozemku:
26 m
Úžitková plocha:
120 m2
Zastavaná plocha:
64 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
4
Typ budovy:
tehla
Terasa:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Špajza:
áno
Celková plocha:
120 m2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku:
áno
Elektrika - na pozemku:
áno
Kanalizácia - na pozemku - čistička odpadových vôd:
áno
Vykurovanie - podlahové:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Pavol Kakaš

Pavol Kakaš

Real estate broker Partizánske, Prievidza

  • Slovensky
  • English
  • Česky

S prácou realitnej kancelárie ALFA Reality som bola naozaj veľmi spokojná. Predali mi dom, ktorý som nemohla predať dlhé, dlhé roky. Na koniec som sa rozhodla osloviť práve ALFA Reality, ktorí mi vyšli zo všetkým v ústretí. Pred predajom pripravili a vyčistili pozemok, rovnako aj dom. Schody, ktoré do domu neviedli, tak ich urobili, aby mohli pohodlne vykonávať obhliadky, čo ma veľmi prekvapilo. Toto mi žiadna realitka ani len nespomínala. Vždy som mala problémy s obecným úradom v obci, stále ma naháňali, že treba kosiť okolo domu. Táto realitná kancelária sa mi dokonca starala aj o pravidelnú údržbu môjho pozemku až do predaja. Som nesmierne rada, že som ich našla a začala s nimi spolupracovať. Osobne pán Kakaš je veľmi milý, ústretový a robotu, ktorú robí, tak robí veľmi dobre. Nebyť jeho, tak si myslím, že môj dom nie je predaný ani do dnes.

Libuša Bokorová, Handlová

Radi Vám poradíme