We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

 

Na predaj úplne nový mobilný domček

Street: -
City/Town: Prievidza
District: Prievidza
County: Trenčiansky kraj
Category: Houses
Type: Sale
House type: Mobile house
Other:
39 000 €
Exclusive offer

Property description

Ponúkame na predaj mobilný domček o rozmeroch 2,5 m x 7,2 m a výška 3,4 m. Samotný domček pozostáva z obývacej izby s kuchyňou, z kúpeľne a samostatný priestor na spanie na poschodí nad kúpeľňou.

Samotný dom stojí na podvozku z oceľovej konštrukcie, je na kolesách a rovnako aj na značkách. Bezproblémov je možné ho previesť po cestách EU.

Interiér domu je tatranský profil, okná sú drevené, kúrenie je podlahové. Je vybavený komplet kúpeľňou a rovnako aj s kuchynskou linkou.

Jeho využitie je všestranné s možnosťou bývania, chatovanie, rozšírenia ubytovacích kapacít, víkendový relax, fastfoodu a podobne.

Je možné v podobnom vzore pripraviť aj domček podľa Vašich predstáv, či už exteriér alebo interiér. Rovnako je možné aj zakúpenie domu so sedlovou strechou a s rozmermi 4 m x 10 m. Dovoz je možné zabezpečiť kdekoľvek na SK a CZ.

Features

Status:
active
Ownership:
personal
Land area:
18 m2
Usable area:
18 m2
Built-up area:
18 m2
Type:
new Building
Store room:
yes
Year of construction:
2024
Total area:
18 m2
Utilities:
yes
Water:
yes
Electric:
yes

Mortgage Calculator

Show on map

Broker

Pavol Kakaš

Pavol Kakaš

Real estate broker Partizánske, Prievidza

  • Slovensky
  • English
  • Česky

S prácou realitnej kancelárie ALFA Reality som bola naozaj veľmi spokojná. Predali mi dom, ktorý som nemohla predať dlhé, dlhé roky. Na koniec som sa rozhodla osloviť práve ALFA Reality, ktorí mi vyšli zo všetkým v ústretí. Pred predajom pripravili a vyčistili pozemok, rovnako aj dom. Schody, ktoré do domu neviedli, tak ich urobili, aby mohli pohodlne vykonávať obhliadky, čo ma veľmi prekvapilo. Toto mi žiadna realitka ani len nespomínala. Vždy som mala problémy s obecným úradom v obci, stále ma naháňali, že treba kosiť okolo domu. Táto realitná kancelária sa mi dokonca starala aj o pravidelnú údržbu môjho pozemku až do predaja. Som nesmierne rada, že som ich našla a začala s nimi spolupracovať. Osobne pán Kakaš je veľmi milý, ústretový a robotu, ktorú robí, tak robí veľmi dobre. Nebyť jeho, tak si myslím, že môj dom nie je predaný ani do dnes.

Libuša Bokorová, Handlová